Inschrijven voor deelname aan de NDJK 2019 is heel eenvoudig. Kijk in welke van de 3 onderstaande categorieën jij kunt meedoen en klik vervolgens op de link naar het inschrijfformulier onderaan op deze pagina (daar vindt je ook de deelnemersvoorwaarden en het wedstrijdreglement). Je kunt elk jaar inschrijven van 01 maart t/m 01 juli. In de eerste week van augustus worden de definitieve deelnemers bekend gemaakt. Je vindt het overzicht van alle deelnemers in de DEELNEMERSSCHEMA pagina.

Er zijn dus 3 categorieën:

CATEGORIE 1 “ALLROUND & FEEST DJ’S”

Speciaal voor discjockeys die men vaak ziet op o.a. bruiloften, bedrijfsfeesten, themafeesten en verjaardagen. Deze groep draait meestal diverse muziekstijlen: dance, disco, pop, reggae, rock, vaak aangevuld met Après ski muziek en Nederlandstalige muziek. Ook maakt men regelmatig gebruik van de microfoon om het aanwezige publiek te amuseren.

CATEGORIE 2 “DANCE & TRANCE DJ’S”

Speciaal voor discjockeys die men vaak ziet op o.a. festivals en specifieke feesten. Deze groep draait meestal maar 1 of 2 muziekstijlen: 2step, bubbling, dance, drum & bass, electro, house, minimal, techno, trance of een afsplitsing hiervan. Deze discjockeys draaien meestal nonstop (in een mix) en maken meestal geen gebruik van de microfoon.

CATEGORIE 3 “JUNIOR DJ’S”

Er is in Nederland ook veel talent dat echter te jong is om mee te doen aan een dergelijke wedstrijd. Daarom heeft de organisatie deze extra categorie toegevoegd om de jonge talenten tegemoet te komen en te stimuleren. Voor deze categorie geldt geen specifieke muziekstijl en iedereen in de leeftijd tot 18 jaar kan hieraan meedoen. Wordt de deelnemer 19 jaar gedurende de kampioenschappen, dan wordt deze automatisch ingedeeld in categorie 1 of 2.

 

Wil je weten op welke plaats een deelnemer staat tijdens de NDJK 2019? Ga dan naar de KLASSEMENT pagina in de betreffende categorie.

Er zijn elk jaar een aantal titels, trofeeën en andere prijzen beschikbaar. Het definitieve prijzenpakket wordt in de eerste week van juli bekend gemaakt. Er zijn o.a. prijzen voor de eerste 3 plaatsen in elke categorie, de Beste DJ NDJK 2019 (van alle klassementen samen) en 3 extra titels te winnen. Iedere deelnemer ontvangt zondermeer al een unieke herinneringsstandaard.

Deelnemen aan de NDJK 2019? Klik dan HIER voor de link naar het inschrijfformulier.
De deelnemersvoorwaarden & het wedstrijdreglement kun je hier downloaden: DEELNEMERSVOORWAARDEN & WEDSTRIJDREGLEMENT