Wil je entreekaarten bestellen voor de voorrondes en/of finales van de NDJK 2019? Wees er dan snel bij, want er zijn maar een beperkt aantal entreekaarten per datum beschikbaar dus op=op. Je kunt entreekaarten bestellen via de online ticketshop of aan de avond/dagkassa.

 

LET OP: ONDERSTAANDE LINKS WERKEN PAS VANAF 01 JULI !!

 

VOORVERKOOP / ONLINE TICKETSHOP

Voorverkoop van entreekaarten is uitsluitend via de online ticketshop. Er kunnen entreekaarten besteld worden tot uiterlijk 1 week voor de betreffende voorronde of finale. Na deze datum kunnen alleen nog kaarten gekocht worden aan de avond/dagkassa (indien nog beschikbaar).

Klik op de link waarvoor jij entreekaarten wilt bestellen. Je ontvangt, na betaling, meteen een E-ticket in jouw e-mailbox. Neem dit ticket mee en toon het aan de avond/dagkassa. Je kunt het E-ticket ook downloaden naar jouw gsm en dan tonen aan de ingang.

Tickets voorrondes voorverkoop: € 5.00 per stuk. Bestellink: (klik HIER)

Tickets finales: € 7.50 per stuk. Bestellink: (klik HIER)

.

EARLY BIRD TICKETS

Wil je verzekerd zijn van entreekaarten voor een voorronde of finale? Koop dan entreekaarten via onze speciale EARLY BIRD actie. Let wel: de Early Bird Tickets zijn voor de voorrondes te bestellen t/m uiterlijk 01 augustus en de finales t/m uiterlijk 01 november!

Early Bird Tickets voorrondes: € 3.50 per stuk. Bestellink: (klik HIER)

Early Bird Tickets finales: € 5.00 per stuk. Bestellink: (klik HIER

 

AVOND/DAGKASSA

De aanwezigheid van een avond/dagkassa is afhankelijk van het aantal verkochte entreekaarten in de voorverkoop. Ook zijn de entreekaarten dan duurder. Voorkom dit door jouw entreekaarten via de online ticketshop te bestellen. Tarieven avond/dagkassa voorrondes en finales € 10.00 per stuk.